Stekt egg i avokado med spekeskinke

Stekt egg i avokado med spekeskinke

Ingredienser:
1 Avokado
2 Egg
1/2 Tomat
6 skiver Agurk
litt reven ost
Grillkrydder
Hvitløksolje
Salt
Pepper

Fremgangsmåte:
Del Avokadoen i to. Ta ut litt avokadofyll slik at man får plass til et egg i hver. Fint hvis man deler egget i en liten skål først og deretter fyller avokadoen med først plommen og deretter eggehviten. Da slipper man at egget renner over. Stek avokadoen i ovnen i ca 15 minutter på 200 grader til eggehviten har stivnet. Ta ut avokadoen. Hell over litt hvitløksolje. legg på tomat, litt reven ost, Krydder,og spekeskinke . .Stek de i ovnen igjen ca 5 minutter til osten har smeltet. Spis de varme og server litt agurk eller salat ved siden av.

#avokado #stektegg #oppskrift #hverdag #kos #mellommåltid #enkelt #mat #sunt #trening #mattips #favoritt #avokadomedegg #salat #grilltomat #lunsj #dagestips #middagstips

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tina

Tina

48, Skedsmo

Jeg er en dansk dame på 48 år, som er veldig glad i å lage mat. Ønsker å dele mine ideer og oppskrifter, med andre . Liker å lage sunn mat ,være min egen selvlærte kreative kokk på kjøkkenet. Jeg tenker alltid på mat, liker å overraske andre med smakfulle, og gode matretter. Ønsker å kunne inspirere andre til mine oppskrifter, og gi gode smaksopplevelser.

Kategorier

Arkiv

hits