Morsom Dyrebursdag
Cupkakes med dyremotiver. Dyremotivene er kjøpt på søstrene Grene

Inspirasjon til dyrebursdag. Cupkakes med dyremotiver. 

Ingredienser :
250 gram Smør
4 dl Sukker
6 dl Hvetemel
4 store Egg
2 dl Melk
3 ts Bakepulver
1 ts Vaniliesukker

Fremgangsmåte:
Pisk smør og sukker til luftig smørkrem. Pisk inn egg et om gangen. Bland inn mel, bakepulver og vaniliesukker vekselsvis med melken. Rør alt godt sammen. Fordel deigen i muffinsformer ca. 3/4 fulle. Stek kakene midt i ovnen ved 175 grader i 20 - 25 minutter. Avkjøl muffinsene før du har på vaniliesmørkrem /sjokoladekrem.

 

Vaniliesmørkrem
250 gram Smør
1 dl Melk
2 ts vanilieessens
15 dl Melis

Fremgangsmåte:
Pisk smøret mykt. Tilsett sukker og pisk til en luftig smørkrem. Tilsett resten av ingrediensene og pist til kremen er luftig. Smør kremen på toppen av cupkakene. Dryss over hakket mørk sjokolade. Man kan bruke hva man vil av kakestrøssel.

Sjokoladekrem:
300 gram Smør
500 gram Melis
6 spk bakekakao
1 Egg

Fremgangsmåte:
Sikt det tørre til smørkremen og rør det sammen med smør og et egg. Kremen skal være luftig og kremaktig. Smør sjokoladekremen på avkjølte cupkakes.

 

#cupkakes #bursdag #smørkrem #sjokoladkrem #kaker #dyremotiv #dyrebursdag #familie #barn #bake #dessert

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tina

Tina

48, Skedsmo

Jeg er en dansk dame på 48 år, som er veldig glad i å lage mat. Ønsker å dele mine ideer og oppskrifter, med andre . Liker å lage sunn mat ,være min egen selvlærte kreative kokk på kjøkkenet. Jeg tenker alltid på mat, liker å overraske andre med smakfulle, og gode matretter. Ønsker å kunne inspirere andre til mine oppskrifter, og gi gode smaksopplevelser.

Kategorier

Arkiv

hits