Pulled Pork hamburger med hjemmelaget coleslaw

Pulled Pork hamburger med hjemmelaget coleslaw

Ingredienser:

1 benfri svinenakke
400 gram Hodekål
2 Gulrøtter
3 ss Syltet Agurk
1 ss HP saus
1 1/2 dl Creme fraiche
1 dl Majones
Limesaft
Salt
Pepper
1/2 ts sukker
Barbecue saus
Grove Hamburgerbrød


Marinade til svinenakken:
8 ss ketchup
3 ss dijon Sennep
3 ss worchestersaus
2 ss paprikapulver
1 ts Chilipulver
3 fed Hvitløk
3 ss Hvitvinseddik
1 ss chiliolje
1 ss Olivenolje
Salt
Pepper

 

 Fremgangsmåte:
Rør sammen marinaden. Smak til med salt og pepper. Gni svinenakken godt inn og la den stå med marinaden i minimum 4 timer. Sett ovnen på 110 grader. Legg svinenakken i en ildfastform med resten av marinaden over og litt olje. Langtidsstek til termometeret viser ca 90 grader.Hell gjerne litt vann i formen da blir kjøttet ikke tørt. Det kan ta opp til 9 timer hvis kjøttet veier ca to kilo. Kjøttet skal hvile i ca 20 minutter før servering. Bruk to gafler til å rive kjøttet fra hverandre.

Rens grønnsakene og finsnitt kålen. Riv gulrot på et rivjern. Bland majones sammen med creme fraiche, limesaft, H.P sause, sukker, finhakket sylteagurker, pepper og salt. Bland sammen sausen med grønnsakene og bland godt. La salaten stå å trekke i kjøleskapet før servering.

Smør burgerbrødet med barbecue saus og legg på coleslaw og kjøtt. Pynt med strimlet gulrot og lime før servering.#pulledpork #coleslaw #hamburger #middag #mat #dagensmiddagstips #oppskrift #love #happiness #søndagsmiddag #helgekos #favorit

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tina

Tina

48, Skedsmo

Jeg er en dansk dame på 48 år, som er veldig glad i å lage mat. Ønsker å dele mine ideer og oppskrifter, med andre . Liker å lage sunn mat ,være min egen selvlærte kreative kokk på kjøkkenet. Jeg tenker alltid på mat, liker å overraske andre med smakfulle, og gode matretter. Ønsker å kunne inspirere andre til mine oppskrifter, og gi gode smaksopplevelser.

Kategorier

Arkiv

hits