Rips sjokolade muffins alatina













Denne oppskriften er spesiell for meg fordi

Nyplukket rips fra barndomshjemmet i Hurum blandet med vår egen gode gamle muffins oppskrift.

Fremgangsmåte

1. Sett stekeovnen på 170 grader. 
2. Finn frem alle ingredienser. 
3. Bland mel, sukker, kakao og bakepulver i en bolle. 
4. Smuldre i mykt smør til du oppnår en sandaktig konsistens. 
5. Visp sammen melk, vannillieessens og egg og bland dette med det tørre. 
6. Pisk deigen sammen til du får en jevn røre. Ha i hakket kokesjokolade. 
7. Fordel røren i 6 store muffinsformer. Legg 1 ts rips på toppen av hver muffins og stek de midt i ovnen i 20 - 25 minutter.

Ripstopping: 
Pisk mykt smør, kakao, vannilieessens, mandarinost sammen. Ha i melis til du oppnår ønsket konsistens. Ha i 4 ss rips og rør alt sammen.

Del de avkjølte muffinsene i to og legg på ripstopping i midten og på toppen. Strø over litt hakket kokesjokolade og melis før servering

Ingredienser

Rips sjokolademuffins: 
120 gram Mel 
150 gram Sukker 
2 ts Bakepulver 
60 gram Bremykt 
120 ml Melk 
1 stort Egg 
1 ts Vannilieessens 
30 gram Kakao 
30 gram mørk Kokesjokolade

Ripstopping: 
150 gram Bremykt 
120 gram Mandarinsmøreost 
1 ts Vannillieessens 
400 gram Melis 
4 ss Rips


#muffins #rips #bakevarer #dessert #kos #love #sjokolademuffins #muffinsalatina #bursdag #mat

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tina

Tina

48, Skedsmo

Jeg er en dansk dame på 48 år, som er veldig glad i å lage mat. Ønsker å dele mine ideer og oppskrifter, med andre . Liker å lage sunn mat ,være min egen selvlærte kreative kokk på kjøkkenet. Jeg tenker alltid på mat, liker å overraske andre med smakfulle, og gode matretter. Ønsker å kunne inspirere andre til mine oppskrifter, og gi gode smaksopplevelser.

Kategorier

Arkiv

hits