Kjempe god fårikål alatina









Kjempe god fårikål alatina

Ingredienser:
1 kg Lammelår i skiver
1 kg Kål hode
2 fed Hvitløk
15 Pepperkorn
3 Laurbærblade
Frisk Rosmarin
Salt
Pepper
Vann

Fremgangsmåte:
Skjær kålhodet i båter. Legg kjøtt og kål lagvis i en gryte. Tilsett pepperkorn, hvitløk delt i to som smelter inn i kraften, laubærblade og rosmarin. Hell på vann slik at det dekker kjøtt og kål. La det koke opp og skru ned varmen slik at det står å småkoker. La det stå i 3 - 4 timer til kjøttet er mørt. Smak til kraften med pepper og salt. Server kokte poter eller flatbrød ved siden av. Pynt med frisk rosmarin.


#fårikål #kål #mat #middag #dagensrett #høstmat #middagstips #love #oppskrift #urter #happiness #fårikålalatina #kos #høstmeny #norsktradisjon

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tina

Tina

48, Skedsmo

Jeg er en dansk dame på 48 år, som er veldig glad i å lage mat. Ønsker å dele mine ideer og oppskrifter, med andre . Liker å lage sunn mat ,være min egen selvlærte kreative kokk på kjøkkenet. Jeg tenker alltid på mat, liker å overraske andre med smakfulle, og gode matretter. Ønsker å kunne inspirere andre til mine oppskrifter, og gi gode smaksopplevelser.

Kategorier

Arkiv

hits