Ostegratinert svinefilet med søtpotet og rosenkålIngredienser:
Svinemedaljonger
1 stor søtpotet
Sjampinjong
Rosenkål
1 fed hvitløk
Ost i skiver
Pesto
Frisk basilikum
Frisk oregano
Salt
Pepper
Estragon
Olje

Fremgangsmåte:
Vask og skrell søtpotet. Skjær søtpotet i staver. Legg de i en ildfast form. Hell over olje og krydre med salt og pepper. Stekes  40 minutter i ovnen på 190 grader.
Legg svinemedaljongene i en ildfast form. Rør sammen pesto og hakket hvitløk. Pensle kjøttet med pestoblandingen. Hell over litt olje. Stek de  30 minutter i ovnen på 190 grader. Ta de ut og legg på skivet ost og krydre med salt, pepper og legg på ost i skiver. Strø over estragon. Ta de ut når osten har smeltet.
Sprøstek sjampinjong i olje. Kok rosenkål i lettsaltet vann. Legg alt på en tallerken , se bilde over. Pynt med friske urter. Server gjerne en favoritt saus ved siden av.


#mat #middag #svinefilet #svinemedaljonger #friskeurter #middagforto #dagensmiddag #dagens #middagstips #ostegratinert #foodlover #lovefood #favoritt #rosenkål #hvitløk #søtpotet #rosenkål #instafood #instapic #grønnsaker #healthyfood #healthy


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tina

Tina

48, Skedsmo

Jeg er en dansk dame på 48 år, som er veldig glad i å lage mat. Ønsker å dele mine ideer og oppskrifter, med andre . Liker å lage sunn mat ,være min egen selvlærte kreative kokk på kjøkkenet. Jeg tenker alltid på mat, liker å overraske andre med smakfulle, og gode matretter. Ønsker å kunne inspirere andre til mine oppskrifter, og gi gode smaksopplevelser.

Kategorier

Arkiv

hits