Svinefilet kotelett med fetaost og aspargesbønner





Ingredienser:
Svinefilet kotelett chili marinert
1 pose frosne aspargesbønner
1 rød løk
Fetaost
Friske urter
Salt
Pepper
Olje

Fremgangsmåte:
Stek svinekotelettene i olje på begge sider, til de har fått en flott gyllen farge. Stek aspargesbønner og løk i skiver i olje i en panne. Legg alt på en tallerken og legg på fetaost. Hell over litt olje og pynt med friske urter. Server gjerne kokt eller stekt potet ved siden av.

#mat #middag #dagensmiddag #favoritt #kotelett #chilimarinertkotelett #bønner #middagstips #friskeurter #healthyfood #healthy #trening #instafood #instapic #oppskrift #fetaost #sunnmiddag

 

2 kommentarer

Oda

09.03.2016 kl.08:35

Det så godt ut!!

Tina

09.03.2016 kl.22:01

Oda: Tusen takk :)

Skriv en ny kommentar

Tina

Tina

48, Skedsmo

Jeg er en dansk dame på 48 år, som er veldig glad i å lage mat. Ønsker å dele mine ideer og oppskrifter, med andre . Liker å lage sunn mat ,være min egen selvlærte kreative kokk på kjøkkenet. Jeg tenker alltid på mat, liker å overraske andre med smakfulle, og gode matretter. Ønsker å kunne inspirere andre til mine oppskrifter, og gi gode smaksopplevelser.

Kategorier

Arkiv

hits