Tortilla søyler alatina
Ingredienser:
1 pk kjøttdeig
1 taco hot krydder
1 hot salsa saus
1 rømme
1 avokado
1 salat
1 paprika
1 fed hvitløk
1 liten boks mais
Tomat
Agurk
Sitron saft
Reven ost
Friske urter
Tacokrydder
Paprika krydder
Salt
Pepper

Fremgangsmåte:
Stek kjøttdeig i olje og bland inn taco krydder. Smør alle tortillas med taco saus. Ha på kjøttdeig og mais. Rull de sammen og del de opp i tre søyler. Sett alle i en ildfast form. Strø over reven ost,paprika krydder, salt, og tacokrydder. Sett de i ovnen på 190 grader til osten har smeltet i ca 15 minutter. Mos avokado kjøtt med finhakket hvitløk , salt og sitronsaft til en fin guacamole. Legg salat , agurk, tomat og paprika på en tallerken. Plasser tortilla søylene ved siden av, og legg på rømme, salsasaus , guacamole,mais, litt reven ost og paprika. Pynt med friske urter.

#mat #middag #helgekos #favoritt #dagensmiddag #middagforto #middagstips #tortillasøyleralatina #tortilla #instafood #instapic #tortillasøyler #lovefood #foodlover #bloggmat #bloggerne #fredagskos #oppskrift #tortilla
 

4 kommentarer

Thea

08.04.2016 kl.06:19

Naaam!:D det så godt ut!

Tina

08.04.2016 kl.08:39

Thea: Tusen takk, ønsker deg en hyggelig helg.

Iselin Renée

08.04.2016 kl.08:05

Nå ble jeg sulten :)

Tina

08.04.2016 kl.08:40

Iselin Renée: Så bra , god helg.

Skriv en ny kommentar

Tina

Tina

48, Skedsmo

Jeg er en dansk dame på 48 år, som er veldig glad i å lage mat. Ønsker å dele mine ideer og oppskrifter, med andre . Liker å lage sunn mat ,være min egen selvlærte kreative kokk på kjøkkenet. Jeg tenker alltid på mat, liker å overraske andre med smakfulle, og gode matretter. Ønsker å kunne inspirere andre til mine oppskrifter, og gi gode smaksopplevelser.

Kategorier

Arkiv

hits