Lakseloin med blåskjell , reker og perlebygg

Ingredienser:
1lakseloin
Blåskjell
Ferske reker
Charlottløk
Chili
Hvitløk
Sukkererter
Frisk persille
Estragon
Mandler
Olivenolje
Perlebygg
Salt
Pepper

Fremgangsmåte :
Kok perlebygg som anvist på pakken. Stek fisken i olje og krydre med salt og pepper. Finhakk sjalottløk,hvitløk og chili . Vask blåskjellene. Surr sjalottløk, hvitløk og chili i en kasserolle til løken er myk. Tilsett blåskjellene, legg på lokk og la de dampe i 4 minutter. Når skjellene har åpnet seg , ha i litt hakket persille , lime og litt hvitvin. Gi det hele et oppkok. 
Legg ferdig kokt perlebygg på et fat. Ha på stekt fisk og dander resten av ingrediensene etter eget ønske. Se bilde over. Pynt med friske urter, sukkererter, reddik ,ferske reker og hakket mandler.

#middag #mat #perlebygg #lakseloin #fisk #blåskjell #ferskereker #friskeurter #healthyfood #økologisk #sunnmat #favoritt #instapic #mandler #extravirginoil #olivenolje #trening #fittness #foodlover #lovefood #sommermat

 

4 kommentarer

lisarorvik

30.06.2016 kl.07:28

Dette så godt ut :)

Tina

30.06.2016 kl.08:46

lisarorvik: Tusen takk , ønsker deg en fin dag.

Evelin

30.06.2016 kl.11:49

så sunn frokost:D ønsker deg en fin sommer:D

Tina

30.06.2016 kl.11:51

eveliin: Tusen takk , god sommer til deg også.

Skriv en ny kommentar

Tina

Tina

48, Skedsmo

Jeg er en dansk dame på 48 år, som er veldig glad i å lage mat. Ønsker å dele mine ideer og oppskrifter, med andre . Liker å lage sunn mat ,være min egen selvlærte kreative kokk på kjøkkenet. Jeg tenker alltid på mat, liker å overraske andre med smakfulle, og gode matretter. Ønsker å kunne inspirere andre til mine oppskrifter, og gi gode smaksopplevelser.

Kategorier

Arkiv

hits