Grillet svinindrefilet med aspargesmos


Ingredienser:
1 svinindrefilet
Bacon i skiver
Asparges 
Gulrot
Tomat
Hvitløk
Charlottløk
Sjampinjong
Sukkererter
Frisk persille
Salt
Pepper
Olivenolje

Fremgangsmåte :
Pensle fileten med olje og krydre med salt og pepper. Surr bacon rundt og bind det fast med hyssing eller små tannpirker. Grill den i ca 15 - 20 minutter og snu den ofte. Husk å la den hvile før servering. kok asparges møre i lett saltet vann. Hell fra vannet og mos aspargesen med smør , salt og pepper med en stavmikser til ønsket konsistens. Lag en foliepakke med charlottløk, tomat, sjampinjong, sukkererter,gulrot i staver, hakket hvitløk og friske urter. Hell over litt olje ,og sett den på grillen i ca 15 minutter. Dander alt på en tallerken , se bilde over. Pynt med gulrot i tynne skiver og frisk persille.


#mat #middag #lovefood #grillmat #aspargesmos #favoritt #foodlover #indrefiletavsvinmedbacon #sommermat #matglede #instafood #instapic #asparges #middagstips #dagensmiddag #middagforto






 

2 kommentarer

Lisa Rorvik

12.08.2016 kl.10:16

Dette så helt nydelig ut :)

Tina

14.08.2016 kl.23:37

Lisa Rorvik: Tusen takk.

Skriv en ny kommentar

Tina

Tina

48, Skedsmo

Jeg er en dansk dame på 48 år, som er veldig glad i å lage mat. Ønsker å dele mine ideer og oppskrifter, med andre . Liker å lage sunn mat ,være min egen selvlærte kreative kokk på kjøkkenet. Jeg tenker alltid på mat, liker å overraske andre med smakfulle, og gode matretter. Ønsker å kunne inspirere andre til mine oppskrifter, og gi gode smaksopplevelser.

Kategorier

Arkiv

hits