Salmalaks med byggkorn og avokado


Ingredienser:
1 salmalaks
Sjampinjong
Squach
Rød paprika
Vårløk
Soltørket tomater
Hvitløk
Avokado
Druer
Fetaost
Lett rømme
Olivenolje
Chiliolje
Peri - peri sauce med chili og hvitløk
Salt
Pepper
Smør

Fremgangsmåte:
Kok byggkorn som anvist på pakken. Del alle grønnsaker i biter. Legg de i en ildfastform og hell over olje, salt og pepper. Sett de i ovnen i 10 minutter på 200 grader. Del fisken i fire biter og legg de over grønnsakene. Stek alt videre i ovnen i ca 20 minutter . Hell over litt chiliolje . Dander alt på en tallerken og pynt med avokado, druer, fetaost og soltørket tomater. Server olivenolje,rømme, balsamico med ingefær og honning, og Peri - peri sauce ved siden av.

#mat #middag #healthyfood #dagensmiddag #favoritt #matglede #middagforto #laks #salmalaks #oliviers #olivenolje #middagstips #instapic #instafood #foodlover #byggkorn #sunnmat #fetaost #grønnsaker 
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tina

Tina

48, Skedsmo

Jeg er en dansk dame på 48 år, som er veldig glad i å lage mat. Ønsker å dele mine ideer og oppskrifter, med andre . Liker å lage sunn mat ,være min egen selvlærte kreative kokk på kjøkkenet. Jeg tenker alltid på mat, liker å overraske andre med smakfulle, og gode matretter. Ønsker å kunne inspirere andre til mine oppskrifter, og gi gode smaksopplevelser.

Kategorier

Arkiv

hits