Kylling med brokkolisalat og bakt søtpotet

Ingredienser:
Kyllingfilet
Bacon
1 Søtpotet
Brokkoli
Sukkererter
Spinat
Tomat
Fetaost
Friske urter
Olivenolje
Hvitløk
Smør
Salt
Pepper
Solsikkekjerner

Fremgangsmåte :
Pakk inn søtpotet i folie og sett den i ovnen i 45 minutter på 200 grader. Del poteten i to og legg på sukkererter , se bilde over. Strø over litt parmesanost og sett den tilbake i ovnen til osten har smeltet.  Del kyllingfileten nesten i to deler. Legg på spinat , hvitløk, bacon og pepper. Hell over ltt olivenolje. Legg kyllingfileten på en ildfast form. Stekes i ovnen på 200 grader i ca 45 minutter.
Rens brokolien og del den i småbuketter. Bland sammen brokkoli med sprøstekt bacon , solsikkekjerner, frisk persille og fetaost i biter. Hell over litt balsamico med trøffel. Pynt med friske urter, sukkererter og tomat før servering.


#mat #middag #balsamicomedtrøffel #fetaost #lovefood #foodlover #instafood #instapic #baktsøtpotet #matglede #friskeurter #parmesanost #healthyfood #dagensmiddag #sunnmat #kyllingfilet #fyltkyllingfilet #brokkolisalat  #favoritt #bacon #middagstips

 

2 kommentarer

Pernille

11.08.2016 kl.07:49

Mmm, dette så bare helt fantastisk ut :)

Tina

11.08.2016 kl.09:46

Pernille: Tusen takk.

Skriv en ny kommentar

Tina

Tina

48, Skedsmo

Jeg er en dansk dame på 48 år, som er veldig glad i å lage mat. Ønsker å dele mine ideer og oppskrifter, med andre . Liker å lage sunn mat ,være min egen selvlærte kreative kokk på kjøkkenet. Jeg tenker alltid på mat, liker å overraske andre med smakfulle, og gode matretter. Ønsker å kunne inspirere andre til mine oppskrifter, og gi gode smaksopplevelser.

Kategorier

Arkiv

hits