Andebryst alatina med waldorfsalat
Ingredienser:( 2 personer )
1 andebryst
1 eple
2 stilker stangselleri
120 g druer
50 gram Valnøtter
3 dl Rømme
2 dl majones
1 fed hvitløk i tynne skiver
Salt
Sukker
Balsamico
Olivenolje
Pepper

Fremgangsmåte:
Skjær eple og stangselleri i biter. Bland sammen rømme , majones, 1 ts salt og 1 ts sukker. Tilsett epler, stangselleri og druer . Smak til med mere sukker eller salt etter egen smak. Pynt med valnøtter og litt druer. 
Lag rutemønster i svoren med en skarp kniv. Stikk inn hvitløk i skiver på siden av andebrystet, krydre med salt og pepper. Brun andebryst først med fettet ned. Snu og brun lett på den andre siden. Legg andebryst i en ildfastform og stek videre i ovnen på 150 grader til steketermometer viser 58 grader . Ønsker du gjennomstekt and må du ha høyere kjernetemperatur. Husk å la andebryst hvile før du skjærer det i skiver.
Kok balsamico med sukker til den blir kremaktig i en panne.
Del opp andebryst i skiver og dander det på en tallerken, se bilde over. Ha på waldorfsalat og balsamicosaus. Pynt med litt druer og server gjerne potet eller søtpotet ved siden av.

#andebryst #and #waldorfsalat #middag #mat #andalatina #balsamicosaus #valnøtter #healthyfood #foodlover #matglede #sunnmat #oliviers #dagesmiddag #middagstips #instapic #instafood #duck #matbloggsentralen #kosthold #livsstil #nrkmat #fitness #helse

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tina

Tina

48, Skedsmo

Jeg er en dansk dame på 48 år, som er veldig glad i å lage mat. Ønsker å dele mine ideer og oppskrifter, med andre . Liker å lage sunn mat ,være min egen selvlærte kreative kokk på kjøkkenet. Jeg tenker alltid på mat, liker å overraske andre med smakfulle, og gode matretter. Ønsker å kunne inspirere andre til mine oppskrifter, og gi gode smaksopplevelser.

Kategorier

Arkiv

hits