Biffsalat med grønnsaker og ristet solsikkekjernerIngredienser:
Biffkjøtt av okse
Sjampinjong
squach
Rød løk
1 fed hvitløk
Blandet salat
Gressløk
Frisk basilikum
Solsikkekjerner
Olivenolje 
Fungi
Salt
Pepper


Fremgangsmåte:
Del sjampinjong , squash og rød løk i biter. Stek i olje og tilsett finhakket hvitløk , salt og pepper. Hell 1 ss fungi over grønnsakene.
Brun kjøttet i en varm tør panne. Krydre med salt og pepper. La den hvile i 10 minutter. Stek biffen videre i brunet smør til den er ca 60 grader. Bruk gjerne steketermometer hvis det er vanskelig å kjenne.
Stek solsikkekjerner i en tør panne .
Legg salat på en tallerken . Dander grønnsakene oppå salaten. Legg på biffkjøtt i skiver. Strø over solsikkekjerner. Pynt med frisk basilikum og gressløk. Hell over en god olivenolje før servering. 

#middag #biffsalat #mat #salat #grønnsaker #dagensmiddag #middagstips #foodlover #matglede #salatmedbiff #fungi #oliviers #olivenolje #helgekos #fitness #kosthold #trening #healthylifestyle #ristetsolsikkekjerner #mattips #sunnmat #oppskrift
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tina

Tina

48, Skedsmo

Jeg er en dansk dame på 48 år, som er veldig glad i å lage mat. Ønsker å dele mine ideer og oppskrifter, med andre . Liker å lage sunn mat ,være min egen selvlærte kreative kokk på kjøkkenet. Jeg tenker alltid på mat, liker å overraske andre med smakfulle, og gode matretter. Ønsker å kunne inspirere andre til mine oppskrifter, og gi gode smaksopplevelser.

Kategorier

Arkiv

hits