Salmalaks med ostegratinerte grønnsakerIngredienser:
1 salmalaks
Aspargesbønner
Sjampinjong
1 rød løk
Plommetomater
Lime
1 fed hvitløk
Ost
Dijon vinaigrette
Salt
Pepper
Olivenolje

Fremgangsmåte:
Kutt fisken i 100 gram store biter. Bruk middels sterk varme med en nøytral olje. Stek laksen i tre minutter før du snur den på den andre siden, og steker den i 1 minutt. Salma laks skal ha en rosa kjerne i midten etter at den er ferdig stekt. Krydre med fisk kryddersalt og pepper. La laksen hvile i ca 5 minutter.
Stek aspargesbønner, løk i skiver og sjampinjong i olje i en panne. Tilsett finhakket hvitløk og tomat. Krydre med salt og pepper. Legg på ost i skiver over alle grønnsakene. Når osten har smeltet legger du på alle fiskebitene, se bilde over. Pynt med lime. Hell over en god olivenolje før servering. Server Dijon vinaigrette ved siden av. Passer fint med potet ved siden av.


#mat #middag #salmalaks #salmon #healthyfood #matglede #foodporn #dagensmiddag #dagens #fisk #ostegratinertegrønnsaker #grønnsaker #dijonvinaigrette #middagstips #sunnmat #fiskalatina #oliviers #olivenolje #fiskkryddersalt #lovefood #foodlover #instapic #instafood #kosthold #healthylifestyle 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tina

Tina

48, Skedsmo

Jeg er en dansk dame på 48 år, som er veldig glad i å lage mat. Ønsker å dele mine ideer og oppskrifter, med andre . Liker å lage sunn mat ,være min egen selvlærte kreative kokk på kjøkkenet. Jeg tenker alltid på mat, liker å overraske andre med smakfulle, og gode matretter. Ønsker å kunne inspirere andre til mine oppskrifter, og gi gode smaksopplevelser.

Kategorier

Arkiv

hits