Gravet fjellørret med akevitt





Ingredienser:
2 fjellørret
Dill
Sjalottløk
1 ss sennep
1 eggeplomme
1 ss akevitt
1 ts sukker
Salt
Pepper
Lefse
Flatbrød
Rogn

Fremgangsmåte:
Filiter fisken og ta ut ryggbeinet. Krydre fisken med dill,sukker ,salt og pepper. Hell over akevitt. Sett fisken i kjøleskapet 1- 2 døgn tildekket av folie.
Bland sammen sennep , eggeplomme og pisk godt. Smak til med salt, pepper og dill.
Skjær løk i tynne skiver. Anrett alt på en tallerken, se bilde over. Pynt med løk, rogn og dill. Server sennepssaus, lefse og flatbrød ved siden av.

#mat #forret #fjellørret #gravetfisk #gravetfjellørret #lefse #flaybrød #oliven #flatbrød #foodporn #foodlover #matglede #matprat #healthy #blogger
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tina

Tina

48, Skedsmo

Jeg er en dansk dame på 48 år, som er veldig glad i å lage mat. Ønsker å dele mine ideer og oppskrifter, med andre . Liker å lage sunn mat ,være min egen selvlærte kreative kokk på kjøkkenet. Jeg tenker alltid på mat, liker å overraske andre med smakfulle, og gode matretter. Ønsker å kunne inspirere andre til mine oppskrifter, og gi gode smaksopplevelser.

Kategorier

Arkiv

hits