Andebryst med søtpotetmos
Ingredienser:
1 andebryst
Frosne erter
Aspargesbønner
1 søtpotet
Rosenkål
Tomat
1 fed hvitløk
Olivenolje
Balsamico
Salt
Pepper
Smør

Fremgangsmåte:
Kok søtpotet i biter møre i lettsaltet vann ca 30 minutter. Mos søtpotet med finhakket hvitløk, smør ,salt og pepper med en stavmikser.
Snitt rutemønster i fettet på andebrystet. Krydre med salt og pepper. Legg andebryst med skinnsiden ned i en varm stekepanne med smør. Stek brystene i 2 - 3 minutter til skinnsiden er gyllen og sprø. Legg andebryst i en ildfast form med skinnsiden opp. Stikk inn et steketermometer. Stek andebryst i ovnen på 180 grader til kjernetemperaturen er 68 grader. La andebrystet hvile i 10 minutter før servering. Kok grønnsakene møre i lettsaltet vann. Server litt tomat, olivenolje og balsamico  ved siden av.
Dander alt på en tallerken , se bilde over. 

#mat # middag #healthyfood #healthy #søtpotet #andebryst #olivenolje #grønnsaker #matglede #matprat #oppskrift #favoritt #and #foodporn #instafood 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tina

Tina

48, Skedsmo

Jeg er en dansk dame på 48 år, som er veldig glad i å lage mat. Ønsker å dele mine ideer og oppskrifter, med andre . Liker å lage sunn mat ,være min egen selvlærte kreative kokk på kjøkkenet. Jeg tenker alltid på mat, liker å overraske andre med smakfulle, og gode matretter. Ønsker å kunne inspirere andre til mine oppskrifter, og gi gode smaksopplevelser.

Kategorier

Arkiv

hits