Rensdyr med salat og granateple



Ingredienser.
1 mørbrad av rensdyr
3 små mandelpoteter
1/2 granateple
Salat
Rød paprika
Tyttebær
Frisk Basilikum
Timian krydder
Lime
Salt
Pepper
Olivenolje
Smør

Fremgangsmåte :
Kok mandelpotet i ca 15 minutter. Vend dem i olivenolje og timian krydder rett før servering i en varm panne. Skjær opp salat og ha i granateplekjerner. Skvis over lime og olivenolje.
 Stek rensdyrfilet på alle sider i en tør panne. Tilsett smør og stek fileten til den har en kjernetemperatur på ca 58 grader. Bruk gjerne steketermometer. La fileten hvile i ca 10 minutter før du skjærer den i fine skiver. Pynt med paprika , lime og frisk basilikum. Server tyttebær ved siden av.

#mat #middag #salat #granateple #foodporn #festmat #mandelpotet #dagens #food #rensdyr #kjøtt #foodlover #love #favorite #instafood #instapic #instagood 
 

2 kommentarer

foodislovefoodislife

10.03.2017 kl.14:05

Oh wooow! Det så helt nydelig ut! Restaurant Quality! mhmmmm!

Tina

13.03.2017 kl.08:47

foodislovefoodislife: Tusen takk :)

Skriv en ny kommentar

Tina

Tina

47, Lier

Jeg er en dansk dame på 47 år, som er veldig glad i å lage mat. Ønsker å dele mine ideer og oppskrifter, med andre . Liker å lage sunn mat ,være min egen selvlærte kreative kokk på kjøkkenet. Jeg tenker alltid på mat, liker å overraske andre med smakfulle, og gode matretter. Ønsker å kunne inspirere andre til mine oppskrifter, og gi gode smaksopplevelser.

Kategorier

Arkiv

hits