Risotto med Byggkorn og laks


Ingredienser:
Salmalaks
Byggkorn
Sukkererter
Sjalottløk
Gulrot
1 fed hvitløk
Soyasaus
Salt
Pepper
1 buljongterning
Lime saft
Fungi
Tomat
Vann til byggkorn
Olivenolje

Fremgangsmåte:
Finhakk løk og surr den i litt olje sammen med 1 fed finhakket hvitløk til løken er blank og myk. Vend inn byggkorn og tilsett vann og 1 buljongterning. Fyll på mere vann hvis den blir tør. Se på pakken hvor mye vann som ca skal være til ønsket mengde. Tilsett tynne skiver med gulrot og biter med sukkererter på slutten av koketiden. Hell over 1 ss soyasaus, 1 ss fungi og litt limesaft. Legg salmalaks i små biter opppå risottoen og la den trekke ca 10- 15 minutter. Smak til med salt og pepper. Hell over en god olivenolje før servering og pynt med litt tomat .


#mat #middag #risotto #nakenbygg #økologisk #salmalaks #laks #oppskrift #olivenolje #lime #matprat #matglede #instafood #instapic #dagens #middagstips #foodporn #foodlover #norskmat #sunnmat 
 

2 kommentarer

Birgitte

18.06.2017 kl.10:30

Dette hørtes sååå godt ut! :D Det må jeg prøve!

Tina

18.06.2017 kl.21:18

Birgitte: Takk Birgitte, ønsker deg en fin kveld.

Skriv en ny kommentar

Tina

Tina

48, Skedsmo

Jeg er en dansk dame på 48 år, som er veldig glad i å lage mat. Ønsker å dele mine ideer og oppskrifter, med andre . Liker å lage sunn mat ,være min egen selvlærte kreative kokk på kjøkkenet. Jeg tenker alltid på mat, liker å overraske andre med smakfulle, og gode matretter. Ønsker å kunne inspirere andre til mine oppskrifter, og gi gode smaksopplevelser.

Kategorier

Arkiv

hits