Torskeloin med rødbetepure

Ingredienser:
1 torskeloin
Bacon i tern
1 potet
1 rødbete
1/ 2 granateple
Frosne erter
Lime
1 fed hvitløk
Salt
Pepper
Chili krydder
Frisk persille 
Gressløk
Smør
Olivenolje
Balsamico

Fremgangsmåte:
Kok rødbeter møre i lettsaltet vann. Hell fra vannet. Tilsett finhakket hvitløk , smør , pepper og salt. Kjør det til en pure med en stavmikser.
Del potet i båter og krydre de med chili krydder , salt og pepper. Hell over olivenolje. Stekes i ovnen på 200 grader i ca 40 minutter.
Stek torskeloin i en blanding av smør og litt olje i 3- 4 minutter på hver side i en varm panne. Krydre med salt, pepper og litt chili olje.  Stek bacon sprø.
Kok opp frosne erter i lettsaltet vann. 
Dander alt på en tallerken , se bilde over. Pynt med granateple kjerner, lime, balsamico, frisk persille og gressløk. Hell over en god olivenolje før servering.

#mat #dagens #torsk #rødbeter #torskeloin #chili #lime #instafood #instapic #matprat #matglede #healthy #foodporn #balsamico #middagstips #fisk #kosthold #torskalatina #friskeurter #middag 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tina

Tina

48, Skedsmo

Jeg er en dansk dame på 48 år, som er veldig glad i å lage mat. Ønsker å dele mine ideer og oppskrifter, med andre . Liker å lage sunn mat ,være min egen selvlærte kreative kokk på kjøkkenet. Jeg tenker alltid på mat, liker å overraske andre med smakfulle, og gode matretter. Ønsker å kunne inspirere andre til mine oppskrifter, og gi gode smaksopplevelser.

Kategorier

Arkiv

hits