Torskeloin stekt i løkbåter med ertepure

Ingredienser:
1 potet
1 torskeloin
Frosne erter
Marinerte soltørket tomater
Dill
Rød løk
1 fed hvitløk
Chili krydder
Salt 
Pepper
Smør
Olivenolje
Balsamico med aprikos

Fremgangsmåte :
Del potet i to og stek dem i ovnen i ca 40 minutter med litt olje over på 200 grader. Ta dem ut og lag snitt i potetene . Legg i marinerte soltørket tomater. Krydre med salt, pepper og litt chili krydder. Stek videre i ca 15 minutter.
Legg torskeloin i biter i små løk båter. Hell over olivenolje. Krydre med salt, pepper og chili krydder. Lag et lite snitt i torsken og legg i en tynn skive med soltørket tomat. Stekes i ovnen på 200 grader i ca 15 minutter.
Kok erter i lettsaltet vann i ca 4 minutter. Hell fra vannet. Mos ertene , 2 ss smør, 1 ss balsamico med en stavmikser. Smak til med salt og pepper.
Dander alt på en tallerken, se bilde over. Hell over en god olivenolje før servering. Pynt med dill.


#mat #middag #matprat #torsk #dagens #middagstips #oppskrift #healthyfood #foodporn #favoritt #meny #ertemos #chili #olivenolje #olivenlunden1830 #balsamico #dill #foodlover
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tina

Tina

48, Skedsmo

Jeg er en dansk dame på 48 år, som er veldig glad i å lage mat. Ønsker å dele mine ideer og oppskrifter, med andre . Liker å lage sunn mat ,være min egen selvlærte kreative kokk på kjøkkenet. Jeg tenker alltid på mat, liker å overraske andre med smakfulle, og gode matretter. Ønsker å kunne inspirere andre til mine oppskrifter, og gi gode smaksopplevelser.

Kategorier

Arkiv

hits