Svinebiff med blåmuggost og aspargesIngredienser:
1 svinebiff
1 potet
2 asparges
Marinerte soltørket tomater
Rødbete mix
blåmuggost
hvit ost i skiver
Lime
Salt
Pepper
Chili
Olivenolje

Fremgangsmåte:
Vask og del potet i båter. Stekes i ovnen i ca 45 minutter. Krydre med salt, pepper og chili krydder.Legg ost over potetbåtene på slutten av steke tiden.
Stek romtemperert svinebiff i en varm tør panne på alle sider. Tilsett litt olje og stek videre i ca 2 minutter. Sett biffen i en ildfast form . Legg på en skive med blåmuggost .Sett biffen i ovnen i ca 8 minutter på 200 grader til osten begynner å smelte.
Kok asparge i lettsaltet vann i ca 2 minutter.
Dander alt på en tallerken , se bilde over. Pynt med soltørket tomater, litt rødbete mix og lime. Hell over en god olivenolje før servering. Server en god salat ved siden av .

#mat #middag #blåmuggost #båtpoteter #soltørkettomater #healthy #dagens #middagstilbud #asparges #rødbetmix #instafood #oppskrift #foodlover #foodporn #olivenlunden1830 #olivenolje #chili

2 kommentarer

Pernille

10.06.2017 kl.11:12

Det så utrolig godt ut :)

Tina

11.06.2017 kl.17:29

Pernille: Tusen takk Pernille.

Skriv en ny kommentar

Tina

Tina

48, Skedsmo

Jeg er en dansk dame på 48 år, som er veldig glad i å lage mat. Ønsker å dele mine ideer og oppskrifter, med andre . Liker å lage sunn mat ,være min egen selvlærte kreative kokk på kjøkkenet. Jeg tenker alltid på mat, liker å overraske andre med smakfulle, og gode matretter. Ønsker å kunne inspirere andre til mine oppskrifter, og gi gode smaksopplevelser.

Kategorier

Arkiv

hits