Lerstang kyllingbryst med chili poteter
Ingredienser:
1 kyllingbryst
1 potet
Salat
Cherry tomater
Ost i skiver
Chili krydder
Salt
Pepper
Timian
Olivenolje
Balsamico

Fremgangsmåte:

Skjær potet i skiver. Legg de i en ildfast form. Hell over en god olivenolje. Strø over salt, pepper og chili krydder. Stekes i ovnen i ca 30 minutter på 200 grader.
Gni inn skinnsiden av kyllingfileten med salt , pepper og timian. Stek kyllingfilet på alle sider i en varm panne til skinnsiden er gyllen og sprø. 
Ta ut potetene og legg på ost. Legg  kyllingfileten ved siden av potetene. Hell over litt olivenolje. Stek alt ferdig i ca 10 - 12 minutter på 180 . Kyllingen skal ha en kjernetemperatur på 62 - 65 grader. Bruk gjerne steketermometer.
La brystet hvile før du skjærer det i skiver.
Dander alt på en tallerken, se bilde over. Serveres med salat etter eget ønske og tomater. Hell over en god olivenolje og balsamico før servering.

#mat #middag #olivenolje #olivenlunden1830 #balsamico #salat #kylling #oppskrift #dagens #middagstips #healthy #fitness #chili #foodporn #foodlover #matprat #love #favoritt #festmat #olivenolje #
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tina

Tina

48, Skedsmo

Jeg er en dansk dame på 48 år, som er veldig glad i å lage mat. Ønsker å dele mine ideer og oppskrifter, med andre . Liker å lage sunn mat ,være min egen selvlærte kreative kokk på kjøkkenet. Jeg tenker alltid på mat, liker å overraske andre med smakfulle, og gode matretter. Ønsker å kunne inspirere andre til mine oppskrifter, og gi gode smaksopplevelser.

Kategorier

Arkiv

hits