Salmalaks med tranebær og friske urter





Ingredienser:
Salmalaks
Tranebær
Hasselnøtter
Dill
Gressløk
Roccula salat
Salt
Pepper
Chili krydder
 Olivenolje

Fremgangsmåte:
Stek laks på begge sider i olivenolje. Krydre med salt, pepper og chili krydder.Legg på salat og tranebær. Strø over hakket hasselnøtter. Pynt med friske urter. Hell over en god olivenolje før servering. Server gjerne poteter eller byggkorn ved siden av.


# olioflaminio # mat #food #økologisk #laks #olivenoil #dagens #middagstips #chili #oppskrift #instafood #healthy #sunnmat #helse #matprat #matglede

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tina

Tina

47, Skedsmo

Jeg er en dansk dame på 47 år, som er veldig glad i å lage mat. Ønsker å dele mine ideer og oppskrifter, med andre . Liker å lage sunn mat ,være min egen selvlærte kreative kokk på kjøkkenet. Jeg tenker alltid på mat, liker å overraske andre med smakfulle, og gode matretter. Ønsker å kunne inspirere andre til mine oppskrifter, og gi gode smaksopplevelser.

Kategorier

Arkiv

hits