Salma laks med yoghurt - pestodressing alatina



Ingredienser:
Salmalaks
Spinatblader
Sukkererter
1 stpotet
Sitron
Frisk persille
Gresslk
Dill
2 dl naturell yoghurt
3 ss grnn pesto
Salt
Pepper
Chili krydder
Olivenolje

Fremgangsmte:
Skrell stpotetene og skjr dem i fingertykke staver. Bland med olje og salt. Bak i ovnen p 200 grader i ca 30 minutter til de er gjennomstekt og spr. Str gjerne over litt chili krydder fr servering.
Kutt fisken i ca 100 - 150 g store stykker. Stek stykkene i nytral olivenolje p middels varme , med den runde siden ned mot pannen. Stek i 3 minutter . Snu fisken og stek videre p den andre siden i 1- 2 minutter. Husk la den hvile fr servering.
Bland sammen yoghurt og pesto. Smak til med salt og litt sitronsaft.
Dander alt p en tallerken, se bilde over. Pynt med dill , gresslk, sukkererter, sitron og spinat blader. Hell over en god olivenolje fr servering.

#mat #salmalaks #olioflaminio #kologisk #mumsno #middag #healthy #sunnmat #oppskrift #yoghurtmedpesto #kostplan #naturellyoghurt #chili #dagens #middagstips #laksalatina #laks #foodlover #favorite
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tina

Tina

48, Skedsmo

Jeg er en dansk dame p 48 r, som er veldig glad i lage mat. nsker dele mine ideer og oppskrifter, med andre . Liker lage sunn mat ,vre min egen selvlrte kreative kokk p kjkkenet. Jeg tenker alltid p mat, liker overraske andre med smakfulle, og gode matretter. nsker kunne inspirere andre til mine oppskrifter, og gi gode smaksopplevelser.

Kategorier

Arkiv

hits