Salma laks med yoghurt - pestodressing alatinaIngredienser:
Salmalaks
Spinatblader
Sukkererter
1 søtpotet
Sitron
Frisk persille
Gressløk
Dill
2 dl naturell yoghurt
3 ss grønn pesto
Salt
Pepper
Chili krydder
Olivenolje

Fremgangsmåte:
Skrell søtpotetene og skjær dem i fingertykke staver. Bland med olje og salt. Bak i ovnen på 200 grader i ca 30 minutter til de er gjennomstekt og sprø. Strø gjerne over litt chili krydder før servering.
Kutt fisken i ca 100 - 150 g store stykker. Stek stykkene i nøytral olivenolje på middels varme , med den runde siden ned mot pannen. Stek i 3 minutter . Snu fisken og stek videre på den andre siden i 1- 2 minutter. Husk å la den hvile før servering.
Bland sammen yoghurt og pesto. Smak til med salt og litt sitronsaft.
Dander alt på en tallerken, se bilde over. Pynt med dill , gressløk, sukkererter, sitron og spinat blader. Hell over en god olivenolje før servering.

#mat #salmalaks #olioflaminio #økologisk #mumsno #middag #healthy #sunnmat #oppskrift #yoghurtmedpesto #kostplan #naturellyoghurt #chili #dagens #middagstips #laksalatina #laks #foodlover #favorite
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tina

Tina

48, Skedsmo

Jeg er en dansk dame på 48 år, som er veldig glad i å lage mat. Ønsker å dele mine ideer og oppskrifter, med andre . Liker å lage sunn mat ,være min egen selvlærte kreative kokk på kjøkkenet. Jeg tenker alltid på mat, liker å overraske andre med smakfulle, og gode matretter. Ønsker å kunne inspirere andre til mine oppskrifter, og gi gode smaksopplevelser.

Kategorier

Arkiv

hits